Service & naverkoop

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Kom regelmatig op onderhoud en hou uw wagen zo in optimale conditie.

Deskundig onderhoud

Dankzij het onderhoudsplan weet u perfect wanneer het tijd is voor het volgende onderhoud. Wat houdt een deskundig onderhoud in?

  • Controle
  • Nodige interventies
  • Bijvullen van vloeistoffen
  • Verversen van motorolie: de olie van uw motor moet steeds voldoen aan de strenge Peugeot-normen en wordt tijdens het onderhoud ververst opdat uw motor en uitlaat langer zouden meegaan.

Bij een onderhoud door de Peugeot-technici verzekert u zichzelf van een deskundig onderhoud en een maximale levensduur van uw wagen.

Originele Peugeot-onderdelen

Originele Peugeot-onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als deze waarmee uw wagen initieel is gebouwd. Met originele onderdelen bent u zeker dat uw wagen betrouwbaar en veilig is. Ze zijn de kwaliteitsgarantie bij uitstek voor uw Peugeot.

Is uw wagen meer dan drie jaar oud? Dan kan u uw wagen budgetvriendelijk onderhouden met Eurorepar-onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld voor wagens van meer dan 3 jaar oud en werden geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Peugeot.

Kostprijs onderhoud wagen

Geen onaangename verrassingen achteraf: bij ons weet u op voorhand wat de kostprijs van uw onderhoud zal zijn. De forfaits in onze offertes zijn inclusief uurloon. Bovendien geniet u van één jaar garantie op de onderdelen en het uurloon.

Aangename wachtruimte

Wacht u het liefst op uw wagen? Dan geniet u in onze aangename wachtruimte van een heerlijk kopje koffie, gratis wifi, de krant en andere lectuur.

maak een afspraak
Peugeot Traxxion Deinze