Service & naverkoop

Financieringen

Financieringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun Peugeot financieren met een formule aangepast aan het budget en het gebruik van de wagen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor particulieren en professionals en kies voor een financieringsformule op maat van uw noden.

Kies het pakket dat bij uw bedrijf past

Bij Peugeot kan u via verschillende formules uw wagenpark financieren. Wat uw noden ook zijn, Peugeot biedt een aangepaste oplossing. Ontdek enkele mogelijkheden hieronder en contacteer ons gerust voor meer informatie over de financiering van uw Peugeot.

Langetermijnhuur

Optimaliseer het beheer van uw wagenpark met de all-informule van langetermijnhuur, waarbij de duur van het contract en het aantal kilometers afgestemd worden op uw professionele noden.

Peugeot Financiële Leasing

Huur een bedrijfswagen met een vooraf bepaalde aankoopoptie, kies zelf de looptijd van uw contract en geniet van extra diensten zoals een Peugeot Onderhoudscontract, garanties, verzekeringen en schadebeheer. Peugeot Financiële Leasing is dé flexibele oplossing.

Pack Zen Stretching Pro

Met Pack Zen Stretching Pro profiteert u van lage huurprijzen en kan u verschillende bijkomende contracten afsluiten: verzekeringen en schadebeheer, onderhoud en banden, en verlengde garantie.

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Peugeot Traxxion Deinze