Dit is de ds DS 9 E-Tense

DS 9 E-Tense

catalogusprijs vanaf
€53 990

Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 E-TENSE te bestellen in uw verkooppunt. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.

Een modern silhouet dat verfijning ademt
De DS 9 E-TENSE trekt de aandacht met een lijnenspel dat elegantie met dynamisme verenigt. Details zoals de sierlijst met ‘Clous de Paris’-afwerking, DS-luchtinlaten en verzonken handgrepen geven de wagen een erg opvallende uitstraling.

Meer foto's

Een verleidelijke lichtsignatuur

De DS ACTIVE LED VISION-koplampen, die bij het openen van de auto een dynamische lichtanimatie laten zien, zijn uitgegroeid tot een uithangbord van DS Automobiles. Samen met de 3D Full LED-achterlichten versterken ze de aantrekkingskracht van onze berline.

87070 250 resultaat

Aandacht voor detail

Op de motorkap een sierlijst van geguillocheerd metaal met ‘Clous de Paris’-afwerking, een artistieke en technische afwerking geïnspireerd op tophorloges.

CL 19 506 001

Handgrepen die naar u toe komen

Aan de buitenzijde verrast de auto door de magie van verzonken deurgrepen die naar buiten komen wanneer u nadert en zich intrekken wanneer u wegwandelt.

CL 19 506 017

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Peugeot Traxxion Deinze